HnL Media
Uitgever van kwalitatief hoogwaardige reis- en sportmagazines


Onze uitgaven 

HnL Media geeft in 2020, twee magazines uit:


Editie FIETS-NL 2020 uitgesteld
In verband met de Corona crisis zijn wij van mening dat het niet het juiste moment is om een nieuw magazine te presenteren dat zich richt op fietstoerisme en buitenrecreatie. De publicatie van FIETS-NL, editie 2020, hebben wij daarom uitgesteld naar begin 2021. 

Opwarmen voor fietsseizoen 2021 met content op website FIETS-NL
Wij hechten er veel waarde aan om in de tussenliggende periode onze band met onze (potentiële) partners én onze doelgroep te versterken. Daarom bieden wij onze (potentiële) partners graag de mogelijkheid om interessante, fiets gerelateerde informatie over uw organisatie, producten en/of dienstverlening gratis te publiceren op onze website FIETS-NL. Zo warmen wij het fietsseizoen 2021 vast op én geven wij onze (potentiële) partners ondersteuning bij het overwinnen van deze lastige periode. 

Waarom kiest HnL Media voor offline?

 Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar de aantrekkingskracht van printed media met steeds hetzelfde resultaat:

’offline is voor inspiratie
en online is voor informatie’

Een tweede belangrijke uitkomst van de onderzoeken is dat het waarheidsgehalte van artikelen in printed media hoger wordt ingeschat dan het waarheidsgehalte van online artikelen. Bij offline media is de ‘afzender’ duidelijk. Dat geeft de lezer het gevoel betrouwbare informatie te lezen, die is samengesteld door een ervaren team / redactie / uitgever. Tot slot wordt aangegeven dat het even lekker wegkruipen met een magazine een écht ontspanningsmoment oplevert en aan de omgeving het signaal afgeeft:
‘ik doe nu iets voor mijzelf; laat mij maar even met rust’. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!